Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling aankomt ?

De gemiddelde levertijd bij Lightbuds is 7 tot 14 dagen. 

Welke betaalmiddelen accepteert Lightbuds ?

Bij Lightbuds accepteren wij meerdere betaalmiddelen. De betaalmiddelen waar je bij ons mee kunt betalen zijn Ideal, Paypal, Bancontact en Sofort Banking. 

Waar worden de Lightbuds gemaakt ?

Lightbuds worden gemaakt in China, hier worden ook de echte Apple Airpods gemaakt. De reden waarom de Apple Airpods zo prijzig zijn is omdat je veel betaald voor de bekendheid van een merk. Bij Lightbuds zijn wij op zoek gegaan naar leveranciers die minder naamsbekendheid hebben maar toch goeie kwaliteit leveren. Daarom kunnen wij onze producten ook zo voordelig aanbieden. Lightbuds zijn dan ook de re-branding van de leverancier. 

Waarom duurt de bestelling 7 - 14 dagen ?

De reden dat de levering 7 tot 14 dagen in beslag kan nemen is omdat Lightbuds geen eigen opslag heeft. Hierdoor word er bespaart op transport en opslag kosten waardoor wij onze producten voordeliger aan kunnen bieden. Hier komt we leen langere levertijd bij kijken. 

Verpakkingen

Bij Lightbuds re-branden wij dus de artikelen van onze leverancier. Hierdoor kunnen de verpakking er soms iets anders uitzien qua ontwerp, niet formaat. Hiernaast hanteren wij wel een 100% tevredenheid garantie en kunt u uw aankoop 14 na ontvangst bij ons retourneren als u niet tevreden bent. 

Wat als ik niet tevreden ben met mijn Lightbuds ?

Zoals gezegd, bij Lightbuds hanteren wij een 100% tevredenheid garantie en geven wij onze klanten de mogelijkheid om het gekochte artikel binnen 14 dagen te retourneren en dan stortten wij het betaalde aankoopbedrag terug.

Maken jullie ook gebruik van de w1 chip ?

De kwalitatieve w1 chip is geïntegreerd in de Lightbuds X variant. 

Heeft u meer vragen ? Stel ze gerust via het contactformulier