Bestelling en Levering

Bij Lightbuds.nlhouden we van speciale en kwalitatieve producten. We houden ook van transparantie, zo proberen wij een zo transparant mogelijk beleid te volgen waarin we onze klanten goed informeren over onze producten en bestellingen.

De reden dat wij onze producten voor een lage verkoopprijs kunnen aanbieden is omdat wij niet werken met een opslagplaats of fysieke winkel. Wij sturen onze producten gelijk vanuit de fabrikant/leverancier zodat we hierop opslag kosten en transport kosten kunnen besparen. Dit zorgt ervoor dat we een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrentie en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

De keuze om direct vanuit de fabrikant/leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-14 dagen.

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij u afgeleverd, er is geen minimale bestelwaarde nodig.